16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOltenia are un nou post de televiziune: alege tv

Oltenia are un nou post de televiziune: alege tv

SC Media Sud Europa SA, societatea care editează Gazeta de Sud, a primit, în şedinţa de ieri a CNA, licenţa audiovizuală pentru a lansa televiziunea alege tv, care va emite în Craiova şi în alte aproximativ 50 de localităţi din judeţele Dolj şi Olt.
Proiectul de televiziune alege tv a fost prezentat de Ştefan Voinea, directorul SC Media Sud Europa SA, şi de Cristian Nedelcu, redactorul-şef al postului alege tv. Întrebat de membrul CNA, Radu Călin Cristea, dacă publicaţia Gazeta de Sud va fi „un fel de placă turnantă“ a televiziunii alege tv, Ştefan Voinea a spus: „Da, o parte din jurnaliştii de la Gazeta de Sud vor lucra part-time şi la televiziunea alege tv. Politica noastră editorială este una de a sprijini comunitatea. În momentul de faţă, producem conţinut video pe care îl difuzăm pe site-ul nostru. Pasul următor a fost acela de a deschide o televiziune“.
Postul de televiziune alege tv va avea un program generalist şi va emite producţie proprie 100%, zilnic, între orele 7.00 – 24.00 (în intervalul orar 00.00 – 7.00 va fi difuzat program videotext). Grila alege tv va cuprinde programe de informare (53,94%), programe educative (1,75%), programe culturale (3,50%), programe de divertisment (23,72%) şi publicitate (17,09%). Media Sud Europa, care activează de 15 ani pe piaţa media, deţine postul Radio Sud, cotidianul regional Gazeta de Sud, revista de afaceri Oltenia Bussines şi publicaţii online (www.craiova.ro, www.gds.ro).
V.T.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS