8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDemisionarul Frâncu a rămas manager în cadrul ROMATSA

Demisionarul Frâncu a rămas manager în cadrul ROMATSA

Aleodor Frâncu, care a demisionat din funcţia de şef ROMTSA după ce premierul Ponta a reclamat deficienţe în gestionarea accidentului aviatic din Munţii Apuseni, lucrează în continuare în cadrul regiei, ca director de dezvoltare. Ministerul Transporturilor a spus că a cerut CA explicaţii privind modificarea organigramei.
La 22 ianuarie, Frâncu anunţa că şi-a înaintat Consiliului de Administraţie (CA) al ROMATSA demisia din funcţia de director general, „pentru liniştea şi stabilitatea instituţiei”, dar că nu are nimic să-şi reproşeze.
Contactat, marţi, de Mediafax, el a precizat însă că, după demisie, a revenit la funcţia deţinută anterior în cadrul ROMATSA, cea de director de dezvoltare, din care fusese suspendat în momentul preluării conducerii regiei.
El a adăugat că viitorul director general al ROMATSA, care va fi selectat în urma unui concurs, va decide dacă intenţionează să-l păstreze sau nu în noua echipă de conducere.
„După 26 de ani de experienţă în aviaţie, cred că ar trebui să mai fiu util”, a spus Frâncu.
Aleodor Frâncu a ocupat mai multe funcţii de conducere la ROMATSA începând din 2006.
În urma accidentului aviatic care a avut loc la 20 ianuarie, premierul Ponta a declarat că va cere inclusiv înlocuirea directorului general ROMATSA pentru deficienţe inacceptabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS