34 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConstanţa: Porturile maritime au fost redeschise

Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise

Traficul maritim în porturile Constanţa Sud, Constanţa Nord, Mangalia şi Midia a fost redeschis în această dimineaţă, informează Mediafax.ro citând un anunţ făcut de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. Porturile constănţene, închise ieri dimineaţă din cauza viscolului, au redevenit funcţionale de la ora 7:15. Centrul Infotrafic a precizat că traficul fluvial rămâne în continuare închis.

Porturile constănţene au fost închise ieri dimineaţă, atât pentru traficul maritim, cât şi pentru cel fluvial, iar pe canalele Dunăre-Marea Neagră şi Sulina-Bara Sulina au fost suspendate manevrele, din cauza viscolului. Porturile din Constanţa au mai fost închise de vinerea trecută până luni după-amiază, din cauza vântului foarte puternic, care sufla la rafală cu viteze de 70 – 80 km/h.

Judeţele Constanţa, Brăila, Tulcea, Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi au fost sub avertizare Cod Roşu de viscol ieri, între orele 15:00 şi 22:00. Cele şase judeţe, precum şi Vrancea şi Galaţi sunt de ieri, ora 22:00, până astăzi la ora 10:00, sub avertizare Cod Portocaliu de viscol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS