20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBulgaria: Aglomeraţie de tiruri în zona Podului Ruse-Giurgiu, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă

Bulgaria: Aglomeraţie de tiruri în zona Podului Ruse-Giurgiu, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă

Nu mai puţin de 46 de localităţi din nord-estul Bulgariei au rămas fără curent electric, iar în două oraşe din această zonă a fost declarată stare de urgenţă din cauza viscolului, informează Agerpres.ro. Traficul rutier din ţară, îngreunat ieri şi în această dimineaţă, revine treptat la normal, circulaţia efectuându-se în condiţii de iarnă. Agenţia Focus informează că în zona Podului Prieteniei Ruse-Giurgiu s-a format un şir de camioane care depăşeşte 10 kilometri. Restricţionat în weekend, traficul greu pe pod a fost reluat de luni şi din această cauză sute camioane care până acum aşteptau în parcări au venit în zona podului.

Potrivit agenţiei bulgare BTA, frigul a făcut o victimă în Bulgaria. Un bărbat din judeţul Silistra a decedat în această dimineaţă din cauza temperaturilor scăzute, însă autorităţile nu au precizat vârsta victimei şi nici amănunte despre circumstanţele care au dus la deces.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS