13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă a procurorilor Curţii de Apel Alba Iulia privind accidentul aviatic din Apuseni

Anchetă a procurorilor Curţii de Apel Alba Iulia privind accidentul aviatic din Apuseni

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au deschis o anchetă în cazul avionului care a aterizat de urgenţă în Apuseni, pentru a stabili cauzele tragediei.
Prim-procurorul de la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, şi adjunctul acestuia, Eugen Fulop, au plecat spre zona în care a avut loc accidentul încă de ieri după-amiază.
În activitatea de cercetare sunt implicaţi şi poliţişti criminalişti. Marţi dimineaţă echipa de cercetători s-a deplasat la locul accidentului pentru a realiza verificări. În urma tragediei au murit două perosane, pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V, medic rezident.
Epava avionului şi victimele accidentului au fost găsite după şase ore de la aterizarea forţată într-o zonă împădurită din Vârful Petreasa, comuna Horea, judeţul Alba. Primul care a ajuns la epavă a fost un pădurar din Horea, Todea Argentin.
Corpurile victimelor decedate au fost transportate în cursul nopţii la morga spitalului din oraşul Cîmpeni. De aici vor fi duse la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca unde se va realiza autopsia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS