13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCJ Dolj a anunţat care sunt principalele obiective din domeniul sănătății pentru care instituţia va aloca bani

CJ Dolj a anunţat care sunt principalele obiective din domeniul sănătății pentru care instituţia va aloca bani

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat că principalele obiective din domeniul sănătății pentru realizarea cărora vor fi canalizate resursele financiare ale instituției în perioada următoare sunt modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova și construirea Clinicii de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară, investiţii cu o valoare însumată de aproape 13 milioane de euro.

Declarația a fost făcută de Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, în urma unei întâlniri consultative cu conducerea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, reprezentată de rectorul instituției, prof. univ. dr. Ion Rogoveanu, și președintele Senatului, prof. univ. dr. Tudorel Ciurea, și cu managerul SCJU Craiova, dr. Bogdan Fănuţă.      

„Noi ne-am anunțat deja intenția de a transforma domeniul sănătății în prioritatea acestui mandat, renunțând, în măsura în care se impune, la alte investiții în vederea creării condițiilor de care este nevoie pentru ca doljenii și, în definitiv, oamenii din toată Oltenia să poată beneficia de servicii medicale cât mai bune. Ne-am îndreptat atenția către Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, o unitate spitalicească de interes regional (…)”, a declarat, printre altele, Prioteasa, potrivit unui comunicat al CJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS