17.6 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInterlopul Fane Căpăţână, prins după ce înşelat un comerciant cu o legitimaţie falsă de poliţist

Interlopul Fane Căpăţână, prins după ce înşelat un comerciant cu o legitimaţie falsă de poliţist

Interlopul Fane Căpăţână a fost prins, ieri, într-un complex comercial din Ilfov, la scurt timp după ce i-a prezentat unui comerciant o legitimaţie falsă de poliţist şi a luat de la acesta suma de 60 de lei pentru a nu iniţa un control, au declarat oficiali din cadrul IPJ Ilfov, citați de Mediafax.
Ştefan Dinu, zis Fane Căpăţână, un fost lider al lumii interlope bucureştene, a fost observat de o echipă de poliţişti în civil, în complexul comercial “Dragonul Roşu” în timp ce lua o sumă de bani de la un comerciant căruia, în prealabil, i-a arătat o legitimaţie de poliţist. În urma percheziţiei corporale, în buzunarele bărbatului au fost găsite atât o legitimaţie falsă, similară celor folosite de poliţişti, cât şi banii luaţi de la victimă.
Judiciariştii ilfoveni au stabilit că, folosindu-se de legitimaţia respectivă, Fane Căpăţână ar fi înşelat şi alţi comercianţi din complexul comercial respectiv, de la care ar fi încasat diferite sume de bani pentru a nu declanşa controale economico-financiare la standurile patronate de aceştia. Suspectul a fost încătuşat şi dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov pentru audieri urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru înşelăciune, fals şi uz de fals şi uzurpare de calităţi oficiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS