3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarea Britanie: Patru morţi, în urma prăbuşirii unui elicopter militar american

Marea Britanie: Patru morţi, în urma prăbuşirii unui elicopter militar american

Patru persoane au murit, marţi, în urma unui accident de elicopter, în estul Angliei, în timpul unui antrenament de rutină, au anunţat poliţia şi oficiali americani.
Poliţia a fost informată că un accident de elicopter a avut loc în „sectorul Cley” şi că „ar exista patru morţi”, evz.ro. Autoritățile au izolat o zonă de 400 de metri la locul producerii accidentului. „Putem confirma că unul din elicopterele noastre HH-60G Pave Hawk s-a prăbuşit în afara sectorului Cley în timpul unui exerciţiu de zbor”, a declarat un purtător de cuvânt de la baza SUA.
Poliţia din Norfolk a declarat, într-un comunicat, că sunt patru decese şi o zonă de 400 de metri a fost izolată în jurul locului accidentului.
Purtătorul de cuvânt de la Lakenheath nu a putut să spună câţi membri ai echipajului erau la bordul elicopterului în timpul operaţiunii.
„Misiunea principală a elicopterului HH-60G Pave Hawk este să efectueze operaţiuni de zi sau de noapte, în medii ostile, pentru a recupera membri ai echipajelor doborâte sau alte persoane izolate în timpul războiului”, a declarat baza forţelor aeriene pe site-ul său.
Marea Britanie este lovită în prezent de vânturi violente şi ploi puternice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS