36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: 80 de jandarmi asigură ordinea publică la meciurile de handbal şi de baschet

Craiova: 80 de jandarmi asigură ordinea publică la meciurile de handbal şi de baschet

Mâine, cu începere de la orele 16.00 şi 19.00, se vor desfăşura, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Craiova, meciurile de handbal feminin SCM U Craiova – CSM Bucureşti şi de baschet SCM U Craiova – GALIL GILBAO – ISRAEL, cel din urmă din cadrul Ligii Balcanice. Pentru asigurarea măsurilor de ordine şi prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a activităţilor, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, cu un efectiv de 80 de jandarmi, asigură măsurile de ordine pe timpul desfăşurării acestui eveniment sportiv .

Jandarmii, sprijiniţi de efective din cadrul IPJ Dolj, Politiei Locale Craiova si ISU Dolj, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locurile de desfăşurare a competiţiilor sportive, în apropierea şi în interiorul acestora.

Suporterul Coandă Irinel se află sub efectul sancţiunii complementare de interzicere a accesului la competiţiile sportive de acest gen.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova reaminteşte că, in conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea si desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS