28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCătălin Ivan: Elena Udrea ascultă de consilierul ei Traian Băsescu

Cătălin Ivan: Elena Udrea ascultă de consilierul ei Traian Băsescu

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, consideră că Elena Udrea ascultă de consilierul ei Traian Băsescu și încearcă să atragă atenția asupra ei pentru a-și pregăti candidatura la alegerile prezidențiale din 2014.
„Doamna Udrea simte o nevoie constantă de a atrage atenția, de a apărea în presă și de a se implica în chestiuni care nu o privesc. Probabil consilierul ei, președintele Traian Băsescu, o sfătuiește să lanseze cât mai multe atacuri la adresa liderilor USL pentru a-și face imagine în vederea candidaturii la alegerile prezidențiale de anul viitor. Din păcate pentru echipa Udrea-Băsescu, nu cred că românii mai sunt interesați să audă despre eșecurile sau realizările unui fost ministru al turismului care a construit terenuri de fotbal în pantă.
Poate doamna Udrea ar trebui să-și găsească și un hobby separat de politică, pentru că dumneaei dă impresia că nu are ce face și că se plictisește, ca și președintele Traian Băsescu, după cum a demonstrat-o inclusiv acțiunea acestuia de ieri.
Împreună sau separat, doamna Udrea și președintele Băsescu ar trebui să își găsească o ocupație mai serioasă, nu atacurile gratuite și punerea de bețe în roate. Candidatura la președinție, pe care o dorește Elena Udrea, nu este un hobby”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS