18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea, la DNA pentru a studia probele din dosarul referendumului

Dragnea, la DNA pentru a studia probele din dosarul referendumului

Liviu Dragnea a petrecut azi mai multe ore în sediul DNA unde anchetatorii i-au pus la dispoziţie întreg dosarul referendumului în care vicepremierul este acuzat de fapte de corupţie, informează Mediafax. Dragnea a spus la ieşirea din sediul DNA că a început studierea materiarului de urmărire penală în dosarul în care este acuzat de corupţie privind organizarea referendumului şi a arătat că era firesc să îndemne oamenii să iasă la vot, acesta fiind rolul unei campanii electorale.

El a arătat că dosarul are mai multe volume de urmărire penală, că a început studierea documentelor, că doreşte să vadă toate probele pe care le au procurorii împotriva sa şi că se va prezenta de mai multe ori pentru aceasta.  Întrebat dacă doreşte scoaterea de sub umărire penală (SUP) în acest caz, Dragnea a arătat că în opinia sa aşa ar fi firesc. „Bineînţeles că doresc să fiu scos de sub urmărire penală, altfel înseamnă că oricine organizează o campanie electorală, şi la nivel central, şi la nivel judeţean, şi la nivel local, este în acea situaţie, pentru că despre asta discutăm, încurajarea cetăţenilor să iasă la vot, de aici încolo fiecare înţelege ce crede”, a arătat Dragnea.

Fiind întrebat dacă îi este afectată activitatea de demnitar, Dragnea a spus că, o perioadă, cât va avea de studiat acest dosar, va trebui să facă „şi Guvern, şi minister, şi DNA”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS