19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMJ face anchetă la Jilava, în cazul imaginilor cu Gigi Becali

MJ face anchetă la Jilava, în cazul imaginilor cu Gigi Becali

Corpului de Control al Ministerului de Justiţie (MJ) va face o anchetă la penitenciarul Jilava în cazul filmului apărut cu Gigi Becali, anunţă ministerul într-un comunicat.

„În urma difuzării de către un post de televiziune a unor imagini filmate în interiorul penitenciarului Bucureşti – Jilava, Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a dispus joi, 29 august 2013, efectuarea de către Corpul de Control al Ministrului a unei verificări la penitenciarul Bucureşti – Jilava pentru a se stabili împrejurările în care au fost efectuate şi ulterior date publicităţii imagini din acest penitenciar. În baza ordinului de control, vineri, 30 august 2013, la penitenciarul menţionat s-a deplasat o echipă de inspectori din cadrul Corpului de Control al Ministrului”, se arată în comunicat.

În acelaşi timp, Ministerul Justiţiei precizează că orice decizie legată de executarea pedepsei de către o persoană condamnată la pedeapsa închisorii ţine de atribuţiile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ale judecătorilor delegaţi cu executarea pedepselor şi instanţelor de judecată. Concluziile şi eventualele măsuri care vor fi dispuse vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice după finalizarea Raportului de control.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS