8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE: Echipa medicală a ajuns la Budapesta şi se deplasează la spitalele unde se află victimele accidentului

MAE: Echipa medicală a ajuns la Budapesta şi se deplasează la spitalele unde se află victimele accidentului

Aeronava specială cu echipa medicală condusă de secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Raed Arafat a aterizat la Budapesta, informează  diplomaţia română, citată de Agerpres. La aeroport au fost prezenţi reprezentanţi ai misiunii diplomatice a României la Budapesta. Aceştia, împreună cu echipa medicală, urmează să se deplaseze la spitalele unde se află victimele tragicului eveniment. În funcţie de starea de sănătate, se va evalua oportunitatea transportării acestora în România.

Misiunea diplomatică a României la Budapesta menţine în continuare legătura permanentă cu autorităţile din ţara de reşedinţă referitoare la acest accident. Ambasada României la Budapesta este pregătită să acorde asistenţă şi protecţie consulară în limita competenţelor legale. Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 18 au fost rănite într-un accident rutier petrecut vineri în Ungaria, pe autostrada M5, pe direcţia Budapesta. În accident au fost implicate mai multe autovehicule, printre care şi un microbuz cu număr românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS