14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa bronzat cu steluţa Radio Sud

La bronzat cu steluţa Radio Sud

Mascota Radio Sud a ieşit la o nouă şedinţă de bronzat, alături de echipa postului, vineri, 23 august, la Plus Aqua. Vremea a ţinut cu Radio Sud şi de această dată, toţi cei prezenţi având parte de soare din plin. Steluţa a simţit nevoia să se răcorească, astfel încât puţin a lipsit ca mascota să plonjeze în piscină. În cele din urmă, aceasta s-a rezumat doar la stropitul grijuliu al echipei, pentru ca DJ-ii să nu se topească de căldură.
Ca întotdeauna, copiii au fost cei mai fericiţi, urmărind mascota printre şezlonguri, îmbrăţişând-o pătimaş şi fotografiindu-se alături de ea. Drept recompensă pentru primirea entuziastă, cei mici au avut întâietate la premii.
Şi celor mari le-a făcut plăcere vizita mascotei, pozându-se alături de aceasta şi amuzându-se de mişcările sale de dans.
Cei care au avut radioul pe frecvenţa 97,4 FM, între orele 12.00 şi 14.00, au putut asculta intervenţiile live ale echipei de pe marginea piscinei, care a încercat să transmită puţin din atmosferă şi pe calea undelor.
Urmăriţi Radio Sud pentru a afla unde îşi va face mascota următoarea apariţie!
Fotografiile de vineri se găsesc pe contul de Facebook al Radio Sud Craiova: http://www.facebook.com/RadioSud97.4
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS