22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară marţi, cu un avion de linie

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară marţi, cu un avion de linie

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară marţi, cu un avion de linie care va ateriza la Bucureşti, iar de acolo sicriul va fi transportat cu o maşină funerară la Sibiu, a declarat corespondentului Medifax Daniel Cioabă, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor.
Fiul cel mic al lui Florin Cioabă a mai spus că în Turcia toate formalităţile au fost rezolvate la spital, unde suma de plată a fost stabilită, în final, după negocieri „ca la piaţă”, la 22.000 de dolari şi 15.000 de euro, bani pe care familia i-a plătit deja.
„Fratele meu (Dorin Cioabă -n.r.) a rămas în Turcia şi vine mâine (marţi – n.r.) cu sicriul tatălui nostru, cu un avion de linie, pe Aeroportul Otopeni. De acolo va fi preluat cu o maşină funerară care îl va duce la Sibiu. Eu am ajuns în ţară şi am rezolvat totul aici, în Bucureşti, dar nu ştiu la ce oră vine avionul din Turcia. Totul acolo a fost rezolvat. Factura a fost de 22.000 de dolari şi 15.000 de euro. Dânşii, de la spital, au cerut şi astăzi 350.000 de dolari, dar când şi-au dat seama că nu au nici o bază pentru care să ceară această sumă, au mai redus-o, ajungând la factura aceasta”, a spus Daniel Cioabă.
Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS