16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrincipesa Irina şi soţul ei, cercetaţi în libertate pentru acuzaţiile privind organizarea de pariuri ilegale şi lupte de cocoşi

Principesa Irina şi soţul ei, cercetaţi în libertate pentru acuzaţiile privind organizarea de pariuri ilegale şi lupte de cocoşi

Principesa Irina, a treia fiică a regelui Mihai, şi soţul ei, John Walker vor fi cercetaţi în libertate, informează b1.ro. Cei doi au pledat nevinovat la acuzaţiile de organizare de pariuri ilegale şi lupte de cocoşi, la ferma lor din  Statele Unite. Urmează  ca soţii Walker să fie puşi în libertate, până la procesul care va începe la 15 octombrie. Între timp, procurorii americani au emis 12 capete de acuzare împotriva principesei Irina şi a soţului ei.

Procurorii americani au cerut iniţial ca Principesa Irina şi soţul său să rămână după gratii, acuzarea temându-se că cei doi ar putea să fugă în Elveţia sau România. Însă judecătorul de la Tribunalul Federal din Portland a decis însă eliberarea celor doi, cu condiţia ca ei să poarte brăţări de localizare, să predea paşapoartele şi să nu plece din comitatul unde locuiesc. În faţa magistraţilor, Irina Walker şi soţul său, John Walker, au pledat nevinovat la toate cele 12 capete de acuzare formulate împotriva lor, pentru fiecare dintre ele riscând o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Poliţiştii federali i-au arestat pe 15 august pe John Wesley Walker, fost adjunct de şerif în ţinutul Coos, pe Irina Walker şi alte 16 persoane în Oregon şi Washington, aceştia fiind acuzaţi de organizarea de pariuri şi lupte ilegale de cocoşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS