10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomâncă desfigurată de un poliţist, în Canada

Româncă desfigurată de un poliţist, în Canada

O româncă din Canada a fost bătută de un poliţist. Omul legii a oprit-o pentru depăşirea vitezei, însă a devenit apoi extrem de violent. Potrivit realitatea.net, românca a depus plângere împotriva poliţistului, care a fost retrogradat pe perioada anchetei.

Simona Tibu, medic stomatolog în Canada, a fost oprită de un poliţist de la circulaţie, în timp ce se ducea să-şi consulte pacienţii în oraşul Edmonton. Omul legii a început să lovească cu putere în geamul maşinii şi i-a cerut femeii actele la control. Pentru că era agresiv, românca l-a ameninţat că-l înregistrează cu telefonul mobil. În acel moment, poliţistul a început să o lovească. Femeia a strigat după ajutor, dar omul legii nu s-a oprit.

„M-a lovit în cap, am simţit o lovitură în cap. După aceea mi-a zdrobit capul de astfalt până m-am umplut de sânge”, povesteşte femeia. Poliţistul i-a pus cătuşele şi chiar a chemat întăriri. Câţiva martori de pe autostradă au oprit şi au chemat ambulanţa. Femeia a fost transportată cu răni grave la spital. Simona Tibu este hotărâtă acum să-şi facă dreptate şi a depus plângere împotriva ofiţerului bătăuş.

Românca a fost acuzată pentru că s-a opus arestării şi că a obstrucţionat justiţia. Până la finalizarea anchetei, poliţistul nu mai are voie pe teren şi a fost retrogradat la munca de birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS