28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, la secția 17 de poliție

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, la secția 17 de poliție

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a mers azi-dimineață la Secția 17 de Poliție din București, pentru a i se comunica faptul că plângerea sa depusă împotriva administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei, a fost retrimisă la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, acolo unde acesta o și depusese. Potrivit site-ului curierulnational.ro, Alexandrescu l-a reclamat pe Bendei pentru denunț calomnios, susținând că ar fi folosit „date eronate şi mincinoase” în denunţul său. În fața secției de poliție, Alexandrescu le-a spus jurnaliștilor că nu este dispus să-și retragă plângerea.

„Am venit pentru a vedea care este stadiul. Am constatat că declinarea pe care a făcut-o parchetul acum câteva săptămâni de zile s-a schimbat. Merg acolo să văd ce se întâmplă”, a spus directorul Antena Group.

Sorin Alexandrescu este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai până în 6 iunie, când Tribunalul Bucureşti i-a înlocuit măsura dispusă de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţie de a părăsi ţara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS