6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRemus Cernea: A folosi paşaportul de serviciu în vizita din Taiwan e cel mult o contravenţie

Remus Cernea: A folosi paşaportul de serviciu în vizita din Taiwan e cel mult o contravenţie

Remus Cernea îi dă o replică avocatului Iulian Urban, fost senator PDL, care a afirmat că deputatul riscă întocmirea unui dosar penal deoarece a călătorit în Taiwan cu paşaportul de serviciu rămas din timpul în care îndeplinea funcţia de consilier de stat, conform realitatea.net.

Cernea spune că folosirea paşaportului de serviciu în vizita din Taiwan este „cel mult o contravenţie” ce îi poate aduce o amendă cuprinsă între 30 şi 50 de lei.
„Probabil că domnul Iulian Urban nu mă simpatizează din alte motive. Şi de aceea a riscat punându-şi credibilitatea de avocat în joc. Îi invit pe clienţii domnului Iulian Urban să citească declaraţia în care dânsul spune că mi s-ar putea deschide un dosar penal pentru că am folosit paşaportul de serviciu în vizita din Taiwan. Se vor lămuri asupra incompetenţei domnului Iulian Urban care nu face distincţia între contravenţie şi infracţiune”, a declarat Cernea.
„A folosi paşaportul de serviciu în vizita din Taiwan este cel mult o contravenţie pentru care risc o amendă cuprinsă înte doar 30 şi 50 de lei. Acest lucru este prevăzut de art. 47 din Legea nr .248 din 2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate”, a întărit deputatul independent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS