16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul viceprimar Daniel Cîrjan, un nou mandat de preşedinte al PNL Drobeta Turnu Severin

Fostul viceprimar Daniel Cîrjan, un nou mandat de preşedinte al PNL Drobeta Turnu Severin

Daniel Cîrjan, fostul viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, a câştigat un nou mandat de preşedinte al PNL Drobeta Turnu Severin la alegerile interne de sâmbătă, obţinând 390 de voturi faţă de 257 de voturi câştigate de principalul său contracandidat, fostul senator liberal Ion Sîrbulescu, conform Mediafax.
Puţin peste 700 de membrii ai organizaţiei PNL Drobeta Turnu Severin au participat, sâmbătă, la alegerile interne organizate pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei, al Biroului Municipal, dar şi delegaţii pentru alegerile judeţene care urmează să aibă loc în luna septembrie.
În cursă s-au înscris alţi doi membri ai organizaţiei, Florică Ispas şi Claudiu Vasilică Toader, fiecare obţinând câteva zeci de voturi.
Daniel Cîrjan a fost preşedinte al organizaţiei PNL Drobeta Turnu Severin din anul 2009, iar imediat după alegerile locale din iunie 2012 a fost desemnat viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin din partea PNL, în urma protocolului USL. În urma votului consilierilor locali ai PSD, din data de 31 mai 2013, Cîrjan a fost înlocuit în funcţia de viceprimar cu proaspătul exclus atunci din rândurile Partidului Naţional Liberal, Romulus Vâlcu.
La puţin timp după ce a fost dat jos din funcţia de viceprimar, Daniel Cîrjan, preşedinte al PNL Drobeta Turnu Severin, a declarat că organizaţia locală a Partidului Naţional Liberal a decis să suspende pe durată nelimitată protocolul USL care a fost încheiat în anul 2012 la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin, principalul motiv fiind acela că PSD a fost primul care a încălcat protocolul prin schimbarea sa din funcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS