22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoşta Română va livra permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale vehiculelor în următorii patru ani

Poşta Română va livra permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale vehiculelor în următorii patru ani

Poşta Română va furniza, în următorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare ale vehiculelor la domiciliul solicitanţilor, informează Mediafax.ro. Beneficiarul contractului în valoare de 32,1 milioane de lei (cu TVA) este Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat. Contractul a fost atribuit prin licitaţie în prima parte a lunii iunie, iar Poşta Română a fost singurul ofertant în cadrul procedurii de atribuire, conform datelor publicate de www.e-licitatie.ro. Potrivit caietului de sarcini, operatorul poştal naţional va livra minimum cinci milioane de plicuri pe perioada contractului.

Poşta Română a mai câştigat un contract pentru transportul permiselor şi certificatelor în 2009, pentru 50 de milioane de lei.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a fost înfiinţată în 2005 şi are ca obiect de activitate, printre altele, şi prestarea unor servicii, direct sau în calitate de intermediar, la cererea şi in contul beneficiarilor străini, privind înmatricularea şi radierea din circulaţie a autovehiculelor, precum şi instruirea în vederea susţinerii examenelor de conducător auto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS