Acasă Actualitate Mii de craioveni la Zilele Prieteniei Bergenbier

Mii de craioveni la Zilele Prieteniei Bergenbier

-

Zilele Prieteniei Bergenbier au strâns în această seară, în centrul oraşului, mii de craioveni care au cântat şi au dansat alături de trupele preferate. Amânat de la ora 17.00 pentru ora 18.30 din cauza căldurii, primul concert din cele două care vor avea loc a fost deschis de We Singing Colors, trupă fondată de solistul vocal al The Amsterdams.

Distracţia a continuat pe ritmul melodiilor Partizan, iar pe înserat, Mihai Mărgineanu & Band au pregătit intrarea pentru o altă trupă îndrăgită: Viţa de Vie. Chiar dacă au stat în picioare mai bine de trei ore, cei din public nu au plecat înainte de concertul de închidere al serii, ce a purtat semnătura inconfundabilei trupe Cargo.

Mâine, pe craioveni îi aşteaptă încă o seară de muzică oferită de Bergenbier, alături de trupele Pandora, Paraziţii, Nightlosers şi E.M.I.L. Organizatorii au anunţat că, din pricina unor probleme de sănătate, solistul vocal al trupei Alternosfera nu va putea fi prezent. În locul băieţilor de la Alternosfera va cânta trupa ZOB.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...