14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStolojan: Anunţul Guvernului legat de Lucian Duţă este o ciorbă reîncălzită

Stolojan: Anunţul Guvernului legat de Lucian Duţă este o ciorbă reîncălzită

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că anunţul Guvernului privind sesizarea DNA în care se face referire la fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă este doar „o ciorbă reîncălzită”, conform Mediafax.
El a afirmat că această ştire nu este întâmplătoare şi „în nici un caz nu poate estompa faptul de o gravitate greu de evaluat” şi anume că un ministru din Guvernul Ponta este condamnat de Înalta Curte pentru fapte de corupţie.
„De un an şi două luni conducerea CNAS aparţine USL şi dânşii trebuie să răspundă de ce nu avem astăzi (…) cardul individual de sănătate. Acest card va pune în valoare o sumă de circa 400 de milioane de euro, care astăzi se risipeşte”, a arătat Stolojan.
Potrivit europarlamentarului PDL, aceasta este „problema reală pe care trebuie să o explice” Victor Ponta şi nu să anunţe duminică faptul că s-a făcut o sesizare la DNA de către Corpul de control „pentru nu ştiu ce presupuse fapte” întâmplate până în mai 2012, până când Lucian Duţă era la CNAS.
„Duminică este reîncălzită o ciorbă pe care am mai auzit-o despre presupuse prejudicii de pe vremea preşedinţiei CNAS exercitată de Lucian Duţă”, a susţinut Stolojan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS