15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLegiştii nu au depistat urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă în piscină

Legiştii nu au depistat urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă în piscină

Medicii legişti care analizează cazul decesului mamei fraţilor Becali, găsită aseară moartă în piscina casei sale, nu au depistat urme de violenţă, informează b1.ro citând raportul preliminar efectuat în acest caz. Femeia, în vârstă de 83 de ani, a murit ieri, ea fiind găsită înecată în piscină. Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali nu a mai putut fi salvată de echipajul SMURD solicitat, medicii constatând că femeia era deja moartă de mai bine de oră în momentul în care a fost găsită. „În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Voluntari, cartier Pipera, în piscina locuinţei se află decedată o femeie de 83 de ani. La faţa locului s-a deplasat ambulanţa şi Poliţia. Dacă procurorul împreună cu medicul legist consideră că există indicii de violenţă, atunci se ia cadavrul şi se duce la necropsie. În cazul în care e vorba de înec, se constată decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada.

Potrivit unor surse judiciare, sunt audiate persoane care se aflau în imobil în momentul în care a fost anunţat decesul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS