10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO persoană a mai rămas de identificat dintre victimele accidentului din Muntenegru

O persoană a mai rămas de identificat dintre victimele accidentului din Muntenegru

O singură persoană dintre victimele accidentului rutier produs în Muntenegru a mai rămas de identificat, informează agerpres.ro, citând un comunicat remis de Ministerul Afacerilor Externe.
„În cursul serii de 24 iunie 2013, cu sprijinul autorităţilor din Muntenegru, a fost finalizată stabilirea identităţii uneia dintre cele două persoane care nu fusese încă identificată”, se arată în comunicatul MAE.

În această dimineaţă, la ora 8.00, două aeronave medicalizate puse la dispoziţie de Ministerul Apărării Naţionale au decolat spre Podgorica, pentru a desfăşura operaţiunea de readucere în ţară a tuturor victimelor tragicului accident. Tot în această dimineaţa, echipa mixtă trimisă de autorităţile române la faţa locului întreprinde demersurile necesare, în cooperare cu autorităţile locale, pentru desfăşurarea, în etape, a operaţiunii de repatriere.

Victimele accidentului vor fi internate la spitalele de urgenţă din Capitală, Floreasca, Elias, Bagdasar Arseni şi Universitar, pregătite să primească răniţii. Familiile celor implicaţi în accident vor fi informate cu privire la locul în care vor fi internaţi pacienţii, precum şi ora la care vor ateriza aeronavele militare, precizează sursa citată.

Un autocar cu 36 de români s-a prăbuşit duminică seara într-o prăpastie în Muntenegru, accidentul soldându-se cu moartea a 18 persoane şi rănirea a 29, dintre care 7 se află la terapie intensivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS