14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă internă la AFM, pentru verificarea organizării şi distribuirii tichetelor în Programul "Rabla 2013"

Anchetă internă la AFM, pentru verificarea organizării şi distribuirii tichetelor în Programul „Rabla 2013”

Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, a dispus declanşarea unei anchete interne pentru verificarea modului de organizare şi distribuire a tichetelor în cadrul Programului „Rabla 2013” de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, ca urmare a sesizărilor primite din partea unor colectori validaţi în acest program. Potrivit unui comunicat al AFM, în funcţie de rezultatele anchetei interne, vor fi dispuse sancţiunile şi măsurile necesare, în conformitate cu atribuţiile şi prevederile legale în vigoare.

Având în vedere numărul mare de petiţii primite de la cetăţeni, preşedintele AFM a dispus verificarea tuturor sesizărilor semnalate şi comunicarea răspunsurilor către petenţi, conform prevederilor legale în vigoare. După finalizarea distribuirii tichetelor şi centralizarea datelor, AFM a publicat, pe site-ul instituţiei, modul de distribuire pe fiecare colector pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la lipsa de transparenţă în această etapă. AFM precizează că instituţia a respectat toate procedurile legale prevăzute în Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS