13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDelegaţie a IPJ Dolj, prezentă la Ziua Poliţiei din Serbia

Delegaţie a IPJ Dolj, prezentă la Ziua Poliţiei din Serbia

O delegaţie a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj condusă de comisar şef dr. Constantin Nicolescu, a participat la sfârşitul săptămânii trecute la sărbătorirea Zilei Ministerului de Interne din Serbia şi a Zilei Poliţiei din Repubica Serbia, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. Invitaţia a fost adresată de colegii şi partenerii de la Direcţia Regională de Poliţie Zajecar, cu care IPJ Dolj a dezvoltat de-a lungul timpului o foarte bună relaţie de colaborare.

Delegaţia română a fost primită la sediul Poliţiei din Zajecar de către comandantul Directie Regionale de Poliţie col. Goran Tomic, la această ocazie festivă participând, de asemenea, o delegaţie a Poliţiei din Republica Bulgaria condusă de Directorul Direcţiei Regionale de Poliţie Vidin col. Konstantin Dzudzinski. Guvernul Republicii Serbia a fost reprezentat de Ministrul Secretar de Stat in Ministerul de Interne Zvonimir Nedeljkovic.

Poliţiştii doljeni au vizitat o expoziţie de artă fotografică prezentând momente din activitatea poliţiştilor din Zajecar de la înfiinţare şi până în prezent, după care delegaţia română a participat la dezvelirea unui monument comemorativ în memoria poliţiştilor sârbi căzuţi la datorie, unde a fost depusă o coroană de flori în semn de respect faţă de jertfa eroilor poliţişti. Manifestările au continuat la Teatrul Municipal din Zajecar unde delagaţia română a asistat la un spectacol cultural-artistic, în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai merituoşi poliţişti din Zajecar. Cu această ocazie şeful delegaţiei române, comisar şef de poliţie dr. Constantin Nicolescu a avut prilejul de a adresa un mesaj de felicitare şi apreciere şi a acordat un Însemn de onoare comandantului Poliţiei din Zajecar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS