14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutocarul răsturnat în Muntenegru era un Neoplan Tourliner, fabricat în 2005-2007

Autocarul răsturnat în Muntenegru era un Neoplan Tourliner, fabricat în 2005-2007

Autocarul care s-a răsturnat în Muntenegru, în cea mai mare tragedie din turism, în urma căreia 19 români care mergeau în vacanţă şi-au pierdut viaţa, aparţine familiei Grigore, ce administrează două companii în turism (una în Braşov) şi este marca Neoplan Tourliner, fabricat în 2005-2007, potrivit Mediafax care citează ZF.ro.

Autocarul avea ca dotări scaune rabatabile, minibar, sistem audio cu microfon, frigider, toaletă, DVD, potrivit descrierii de pe site-ul companiei Gregory Tour, care are şi licenţă de turism. Tariful practicat pe curse interne era de 3,6 lei/km plus TVA, pentru minimum 250 de kilometri pe zi, iar pe rute extrne de 1,1 euro pe kilometru pentru minimum 300 de kilometri pe zi. Cu acest autocar se făcea şi transferul la aeroport.

Pasagerii aflaţi în autocarul care s-a răsturnat în Muntengru se aflau într-un circuit cultural, ce includea opt nopţi de cazare. Preţul acestui pachet de vacanţă începea de la 389 de euro, cu loc de cazare într-o cameră dublă, potrivit datelor de pe site-ul agenţiei Mareea, organizatoarea acestui circuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS