17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCase demolate pe Aleea Gârleşti

Case demolate pe Aleea Gârleşti

http:http://www.youtube.com/watch?v=tBbbogqxdak

Primăria Craiova a demolat ieri nouă case şi anexele lor construite ilegal pe Aleea Gârleşti din cartierul Bariera Vâlcii. Construcţiile ridicate pe domeniul public fără acte au fost puse la pământ de angajaţi ai Regiei de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RADPFL), care au fost însoţiţi la faţa locului de jandarmi şi poliţişti locali. În casele respective locuiau de trei ani cetăţeni de etnie romă veniţi din judeţul Olt.
„Am eliberat 4.000 mp care aparţin municipalităţii şi, de asemenea, am eliberat o cale publică de acces. Este vorba de tronsonul de drum care lega Aleea 2 Gârleşti de Aleea 3 Gârleşti. Cei care locuiau aici se ocupau de strângerea de PET-uri şi de materiale feroase. Ei vor fi îndrumaţi să meargă către domiciliile lor în judeţul Olt. Vecinii de aici s-au plâns de numărul mare de infracţiuni care s-au înregistrat în zonă: spargeri, furturi, distrugeri. Unii dintre ei au dosare de cercetare penală la poliţie“, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.
Unii dintre cei care locuiau în casele construite ilegal au înţeles situaţia în care se află şi au plecat în urmă cu câteva zile, dar au fost şi câteva persoane nemulţumite, care au declarat că demolarea caselor lor a fost ilegală.
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS