16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDan Radu Ruşanu: Cele şase persoane care au primit aviz negativ nu vor primi salarii compensatorii

Dan Radu Ruşanu: Cele şase persoane care au primit aviz negativ nu vor primi salarii compensatorii

Dan Radu Ruşanu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, a declarat că cele şase persoane care au primit aviz negativ nu vor primi salarii compensatorii, conform Mediafax.
„Cei şase care nu mai fac parte din comisie nu vor primi salarii compensatorii. Pe noul Regulament de organizare şi funcţionane nu mai sunt prevăzute salariile compensatorii. Chiar dacă se aplică Ordonanţa, salarii compensatorii nu mai există”, a spus Ruşanu.
ASF a fost înfiinţată prin comasarea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare şi Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.
Potrivit unei ordonanţe aprobate recent de Guvern, ASF va fi condusă de către un Consiliu format din 11 membri (în loc de 17), din care vor face parte în continuare un preşedinte, un prim-vicepreşedinte şi trei vicepreşedinţi, ca membri executivi, dar cu un număr al membrilor neexecutivi redus la jumătate, de la 12 la 6 persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS