22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTinerii au declarat: “Iubesc” Craiova

Tinerii au declarat: “Iubesc” Craiova

Proiectul „Iubesc”, iniţiat de tânăra fotografă Marta Popescu şi aflat în turneu naţional a sosit sâmbătă, 15 iunie şi în Cetatea Banilor. Zeci de tineri craioveni au venit cu mesaje scrise pe hârtie să arate ţării întregi ce iubesc. Propoziţii de genul “Iubesc stilul ei”, “Să am mereu dreptate” sau simple cuvinte “Ploaia”, “Trotineta” au concurat cu inscripţiile a doi tineri îndrăgostiţi care nu s-au sfiit să-şi arate dragostea în faţa asistenţei. “Iubesc fetele mai mici” a fost mesajul lui, în vreme ce ea i-a declarat “Iubesc băieţii mari”. Timp de câteva ore aparatul Martei Popescu a surprins iubirea oltenilor. “Am fost în Iaşi, Cluj şi Târgu Jiu. Craiova este al patrulea oraş în care poposim. Au venit foarte mulţi oameni. Sunt mesaje diverse, dar cele mai inedite mesaje de iubire surprinse de camera foto, de-a lungul turneului în accepţiunea mea, au fost atunci când oamenii au venit costumaţi în personaje îndrăgite din lumea basmului sau atunci când au venit însoţiţi de prietenii lor necuvântători”, a precizat fotografa Marta Popescu.

După ce va poposi mai apoi şi în Timişoara, Sibiu, Braşov şi Vama Veche, proiectul fotografic se va întoarce în Bucureşti pentru o expoziţie care va marca sfârşitul turneului şi care va include şi lansarea unui album cu cele mai reuşite poze.

Proiectul tinerei Marta Popescu s-a născut în urmă cu doi ani, când fotografa şi-a invitat prietenii în studio pentru a spune ce iubesc, la primul eveniment de acest gen organizat în Capitală participând 1.500 de oameni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS