28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE: Poduri şi sectoare de drum închise în Ungaria, din cauza inundaţiilor

MAE: Poduri şi sectoare de drum închise în Ungaria, din cauza inundaţiilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat în această seară cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze pe teritoriul Ungariei că a fost închis podul peste Dunăre de la frontiera ungaro-slovacă, la km 1.806 – podul Vamosszabadi. De asemenea, în localitatea Esztergom – podul Maria-Valeria, Komarom – podul Erzsebet, circulația nu este permisă pentru autovehiculele cu greutatea mai mare de 20 tone. În localitatea Gyor, din cauza nivelului ridicat al apei, a fost închis podul Petofi.

A fost oprit traficul feroviar între localitățile Esztergom și Komarom, precum şi traficul fluvial pe Dunăre. În acest moment, traficul rutier este oprit pe următoarele sectoare de drum din Ungaria: drumul naţional 11 – porţiunea dintre Esztergom şi limita judeţului Pest, în Esztergom, porţiunea dintre str. Csenkei și str. Fari, porţiunea dintre Domos şi limita județului Pest, porţiunea de la Esztergom până la intersecţia cu drumul 117.

Cetăţenii pot obţine informații cu privire la situaţia deosebită privind inundaţiile de pe site-ul Direcţiei Generale de Apărare Împotriva Calamităţilor din Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS