20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO maşină de gunoi a dat ca proasta-n groapă

O maşină de gunoi a dat ca proasta-n groapă

O porţiune din strada Jean Negulescu, care face legătura între Calea Bucureşti şi strada Vasile Conta din centrul Craiovei, s-a prăbuşit ieri din cauza unei conducte de apă fisurate. Apa a erodat pământul de sub plăcile de beton, care au cedat la trecerea unei maşini de salubritate. Şoferul maşinii a spus că iniţial a crezut că a lovit o maşină, în momentul în care asfaltul a cedat.
„Eram la volan, s-a auzit un zgomot puternic, am crezut că am lovit o maşină, ceva. Apoi am alunecat cu partea dreaptă – spate în groapă. M-am cam speriat, că nu ţi se întâmplă mereu aşa ceva“, a declarat Marian, şoferul maşinii de salubritate.
Strada a fost închisă de Poliţia Locală şi un echipaj de la Ridicări maşini a sosit în zonă pentru a lua un autoturism parcat ilegal, aflat chiar lângă groapa respectivă.
Maşina de gunoi a fost, în cele din urmă, scoasă din groapă cu ajutorul unei macarale a Societăţii de Salubritate.
„După cum vedeţi, asfaltul era terminat. Apa s-a infiltrat pe sub şi a tocat, iar sub greutatea maşinii strada a cedat. În cursul zilei se va acoperi groapa şi se va remedia şi strada. Am vorbit la Compania de Apă, trimit oameni aici să rezolve situaţia“, a declarat Gheorghe Nedelescu, administratorul public al oraşului Craiova.
Mediafax

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS