14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoshow: Maşină de 142.000 de euro, vândută la Craiova

Autoshow: Maşină de 142.000 de euro, vândută la Craiova

http:http://www.youtube.com/watch?v=z5UdYuFF-2Q

Salonul Autoshow s-a deschis vineri în Bănie şi reuneşte şapte dealeri care au adus modele variate de autovehicule. Există şi autoturisme expuse în premieră naţională.

Salonul Autoshow, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, şi-a deschis, vineri, porţile, cu prilejul Zilelor Craiovei, iar bolizii pot fi admiraţi în centrul urbei până duminică. Organizatorii spun că sunt expuse aproape 100 de vehicule, pe strada A.I. Cuza, de la Universitate şi până în dreptul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“. „La această ediţie a Salonului Autoshow sunt prezenţi şapte dealeri auto, care expun aproape 100 de maşini din diverse modele, de la cele de clasă mică, până la SUV-uri şi autoutilitare. Sunt prezente mărci precum: Honda, KIA, Hyundai, Mercedes, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Nissan, Dacia, Renault, Peugeot, Audi. Vizitatorii sunt aşteptaţi până duminică“, a declarat Laurenţiu Diaconu, directorul SC Expooltenia SRL, firmă a Camerei de Comerţ, care se ocupă de organizarea de târguri şi expoziţii.

Vândut cu 142.000 de euro… cash

Cel mai scump bolid expus la Autoshow este un Range Rover cu o capacitate cilindrică de 5.000 de centimetri cubi, care a fost deja vândut unui om de afaceri local, care a plătit cu bani cash. „Range Rover este cea mai scumpă maşină expusă la Autoshow. Costă 142.000 de euro. Acest vehicul se adresează oamenilor cu bani. Avem deja un cumpărător care a comandat maşina şi a plătit cu bani cash“, a declarat Mihai Lica, consilier de vânzări la Popeci Auto, dealer al acestui tip de maşină în zonă. Cumpărătorul unui asemenea bolid este un om de afaceri dintr-un judeţ vecin Doljului, a explicat expozantul de la Popeci Auto, din Craiova.

Vizitatorii admiră… „caii putere“

Câţiva trecători admirau bolizii expuşi. „Sunt interesat de modelele KIA. Aş dori să îmi cumpăr un astfel de model. Modelul de faţă costă 31.000 de euro, full option. Mă mai gândesc dacă o să achiziţionez o astfel de maşină, pentru că deocamdată am alte planuri, alte priorităţi“, a declarat Mircea Ruicu, unul dintre vizitatorii care se afla, vineri, la volanul unei maşini expuse la Autoshow.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS