14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali va fi audiat astăzi la instanţa supremă în dosarul "Valiza"

Gigi Becali va fi audiat astăzi la instanţa supremă în dosarul „Valiza”

Finantaţorul echipei Steaua Bucureşti, George Becali, va fi adus astăzi la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde urmează să fie audiat in dosarul „Valiza”, în care este acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, informează HotNews. Va fi prima apariţie a lui Gigi Becali de la încarcerarea sa pe 20 mai, după ce a fost condamnat la trei ani închisoare într-un alt dosar, cel privind un schimb de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Dosarul „Valiza” se află în faza de recurs la instanţa supremă, iar la ultimul termen al procesului din 22 aprilie Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa de a da o declaraţie în faţa instanţei, însă completul de judecată condus de Livia Stanciu nu a fost de acord şi a amânat dezbaterile, pentru ca la proces lipseau doi dintre inculpaţi, Victor Piturca şi Radu Gheorghe Marino, care trebuie să precizeze şi ei dacă vor să fie audiaţi.

În aprilie 2012, George Becali, Victor Piţurcă, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul şi Radu Gheorghe Marino au fost achitaţi de un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justitie, însă Direcţia Naţională Anticoruţie (DNA) a declarat recurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS