20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFranţa: Cecen lovit cu toporul în cap într-o încăierare între ceceni şi români

Franţa: Cecen lovit cu toporul în cap într-o încăierare între ceceni şi români

Un bărbat a fost grav rănit la nivelul capului cu o lovitură de topor, duminică seara, într-o încăierare între mai multe persoane de naţionalitate cecenă şi română, la Epinay-sur-Orge, relatează postul RTL în pagina electronică, citat de realitatea.net.
Victima a fost condusă într-o stare considerată de către salvatori gravă la Spitalul Henri-Mondor, la Créteil, însă viaţa acesteia nu era în pericol, au precizat aceste surse.
Un cetăţean cecen a fost plasat în arest preventiv la spital, iar un alt rănit a fost transportat la un spital parizian. Opt persoane au fost arestate preventiv de poliţişti.
Forţele de ordine au intervenit către ora locală 22.00 (23.00, ora României) pentru a pune capăt încăierării, care a avut loc pe un drum paralel cu autostrada A6. Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, participanţii la această confruntare violentă, al căror număr nu a fost precizat, erau înarmaţi cu cuţite, cel puţin un topor şi bare metalice.
Motivul confruntării nu a fost stabilit cu certitudine de oficiali de la nivel departamental din Essonne, însărcinaţi cu ancheta. Potrivit unor elemente preliminare, pare să fie vorba despre vânzarea unui teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS