16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMâine începe Târgul AGROTEX

Mâine începe Târgul AGROTEX

24 de firme şi-au anunţat participarea cu produse şi servicii destinate agriculturii, la târgul devenit tradiţional şi organizat la Craiova, în perioada 9-12 mai.

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj organizează, începând de mâine şi până pe 12 mai, Târgul AGROTEX, specializat pe agricultură, ajuns la cea de a 21-a ediţie. În acest an, manifestarea va fi organizată la Casa Ştiinţei şi Tehnicii.
Până ieri, s-au înscris 24 de firme expozante, care acoperă toată gama de produse şi servicii destinate agriculturii. Vizitatorii pot vedea noile evoluţii ale tehnicii în materie de utilaje agricole, motosape, motopompe şi alte produse. Potrivit CCI Dolj, nu au acceptat invitaţia de a expune la târg marii dealeri de utilaje agricole din această regiune a ţării, în schimb vor fi prezenţi toţi producătorii români care au rămas pe piaţă. „Nu vor veni importatorii, dar vor fi prezenţi producătorii din domeniul agriculturii, cum ar fi MAT Craiova, producător de tractoare, şi Mecanica Ceahlău, producător de utilaje agricole“, a declarat Laurenţiu Diaconu, director al SC Expo Oltenia SRL, firmă a Camerei de Comerţ specializată pe organizarea de târguri şi expoziţii.
Noutatea Târgului AGROTEX din acest an este aceea că promovarea acestui eveniment s-a făcut exact în rândul potenţialilor săi beneficiari.
„Facem promovarea şi în rândul fermierilor, pentru ca aceştia să ştie de existenţa târgului şi să participe ca potenţiali clienţi specializaţi“, a mai precizat Laurenţiu Diaconu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS