10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParlament: Şedinţă comună pentru alegerea membrilor Autorităţii pentru Supraveghere Financiară

Parlament: Şedinţă comună pentru alegerea membrilor Autorităţii pentru Supraveghere Financiară

Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni azi, de la ora 10,00, în şedinţă, pentru alegerea membrilor Autorităţii pentru Supraveghere Financiară, informează Agerpres. „Grupurile parlamentare vor negocia cele 17 locuri în Consiliul de administrare fiscală. (…) Miercuri, de la ora 10,00, şedinţă comună pentru alegerea membrilor Consiliului”, a anunţat ieri deputatul Niculae Mircovici, după şedinţa Birourilor permanente ale celor două Camere legislative.

Dan Radu Ruşanu, candidatul propus pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a primit, ieri, aviz pozitiv din partea Comisiilor de buget, finanţe şi economie din Parlament. De asemenea, au mai primit vot favorabil şi Daniel Dăianu, candidatul propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Mircea Ursache, pentru postul de vicepreşedinte, Tudor Daniel – vicepreşedinte şi Ion Giurescu – vicepreşedinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS