9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgenţia de voiaj CFR din Craiova va fi deschisă doar o zi în perioada minivacanţei de 1 Mai şi Paşte

Agenţia de voiaj CFR din Craiova va fi deschisă doar o zi în perioada minivacanţei de 1 Mai şi Paşte

CFR Călători va modifica programul de circulaţie a trenurilor în perioada 28 aprilie – 7 mai, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul minivacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor de Paşte, informează Agerpres.ro. Potrivit unui comunicat al CFR Călători, pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate rute, vor circula suplimentar 19 trenuri InterRegio, iar mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane. Totodată, în unele zile libere din perioada 1 – 6 mai, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior – InterCity şi InterRegio, precum şi unele trenuri Regio.

În ceea ce priveşte programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR, în perioada 1 – 6 mai, toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise, exceptând ziua de 3 mai, când agenţiile din Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava şi Bacău vor fi deschise între orele 10:00 şi 17:30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS