13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Cursă auto de îndemânare şi slalom, pe velodromul din Parcul "Romanescu"

Craiova: Cursă auto de îndemânare şi slalom, pe velodromul din Parcul „Romanescu”

Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova a fost astăzi gazda unei curse auto de îndemânare şi slalom paralel, organizată de Gran Turismo, Midnight Racers Craiova şi ACR Dolj. La ora 10:00 s-a dat startul la proba de îndemânare, competiţie care a fost împărţită în două secţiuni: maşini până în patru metri lungime şi peste patru metri. Potrivit organizatorilor, la acestă probă s-au înscris 25 de autoturisme din municipiul Craiova şi alte judeţe, printre care şi o Subaru Impreza Coupe şi un Nissan 350Z.

La secţiunea maşini sub patru metri, cel mai bun timp l-a scos Sergiu Boncalo, cu o Honda Civic. Locrile doi şi trei au fost ocupate de Cătălin Petrovici, care a concurat cu un Renault Clio, respectiv Mihnea Duţescu, cu un Citroen Saxo. La autoturisme de peste patru metri, pe locul I s-a clasat Alexandru Daianu, cu un Audi S3, urmat de Cosmin Stan – Honda Civic Type R şi Antonie Cîmpeanu, cu o Dacia 1300.

Începând cu ora 14:30 se desfăşoară proba de slalom, care va fi urmată de proba demo drift. Festivitatea de premiere a câştigătorilor va avea loc începând cu ora 17:30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS