31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCei mai buni trăgători ai MAI, premiaţi la Târgu Jiu

Cei mai buni trăgători ai MAI, premiaţi la Târgu Jiu

Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne şi-a desemnat joi laureaţii. În urma desfăşurării concursului în Poligonul de la Turcineşti, lângă Târgu Jiu, au fost desemnaţi cei mai buni trăgători. La clasamentul pe echipe, locul I pe podium a fost ocupat de echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române cu un total de 786 puncte, locul II de echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră-echipa 1, cu 772 puncte, locul III de echipa Academiei de Poliție – echipa 1, cu 772 puncte.

La clasamentul individual bărbaţi, locul I a fost ocupat de Liviu Crinel Reti, din Inspectoratul General al Poliției Române, echipa 1, cu 200 puncte, locul II de Cristian Petrișor, din Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, echipa 1 cu 199 puncte, locul III de Sorin Moșneagu, din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu 199 puncte și locul IV de Alin Dobre, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj – individual, cu 199 puncte, departajarea între locurile II – IV, realizându-se în funcție de grupare.

La clasamentul individual femei, locul I a fost ocupat de Corina Moraru, din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, echipa 1, cu 199 puncte, locul II de Loredana Copoeru, din Inspectoratul General Situații de Urgență cu 199 puncte şi locul III de Ana Maria Matei, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, echipa 3, cu 197 puncte.


Editor Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS