29.5 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: FBI a descris semnalmentele unui suspect în cazul exploziilor de la maratonul din Boston

SUA: FBI a descris semnalmentele unui suspect în cazul exploziilor de la maratonul din Boston

Biroul Federal de Investigaţii (FBI), care se ocupă de ancheta în cazul celor două explozii produse ieri în timpul maratonului din Boston a dat în urmărire un tânăr cu piele negricioasă sau un afro-american cu accent străin, informează Agerpres.ro citând presa internaţională. Exploziile de ieri s-au soldat cu trei morţi, printre care şi un copil de opt ani, şi peste 140 de răniţi, cel mai recent bilanţ indicând 144 de persoane rănite.

Potrivit anchetatorilor, care citează o serie de martori, un bărbat îmbrăcat într-o cămaşă neagră, având în spate un rucsac negru, încercase să-şi facă loc printre spectatori în zona delimitată, cu aproximativ cinci minute înainte de explozie. În prezent, un rezident din Arabia Saudită este internat în spital, dar acesta nu a fost luat în custodia poliţiei, întrucât anchetatorii nu sunt siguri că el ar avea vreo legătură cu exploziile din ajun.

Mai multe publicaţii şi televiziuni americane au relatat anterior că poliţia l-ar suspecta pe saudit de implicare în exploziile de ieri, de la linia de sosire a maratonului din Boston, însă poliţia a infirmat ulterior aceste informaţii. Investigând exploziile din Boston, după cum a relatat MSNBC, FBI efectuează percheziţii într-un apartament de la periferia Bostonului, în baza unui mandat emis de poliţia din Massachusetts.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS