16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn alt senator, susţinător al lui Blaga, și-a anunțat demisia din PDL

Un alt senator, susţinător al lui Blaga, și-a anunțat demisia din PDL

Singurul susținător al lui Vasile Blaga, de la nivelul filialei PDL Neamț, în cursa pentru șefia partidului la Convenţia Naţională de acum trei săptămâni, Leonard Cadăr și-a anunțat demisia din PDL, conform rtv.net.

Senatorul Leonard Cadăr şi-a anunţat demisia din PDL, luni, în plenul Senatului, motivându-şi gestul prin faptul că au existat tensiuni în PDL Neamţ şi a precizat că va activa ca senator independent „în interesul cetăţeanului” care l-a ales în această demnitate.

Potrivit surselor RTV.NET, Cadăr urmează să se înscrie în curând în PSD.

Astfel, plecările din PDL post-Convenție continuă. La începutul lui aprilie, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Gorj, o altă filială ce l-a susținut pe Blaga deputatul Ion Cupă, s-a înscris în PNL. Cupă a luat această decizie în urma neînţelegerilor apărute în filiala PDL Gorj după Convenţia Naţională Extraordinară a democrat-liberalilor de la sfârşitul lunii trecute.

De asemenea, din partid au mai plecat, tot la PNL, la finalul lunii martie și câțiva primari din Mehedinți. Astfel, prim-vicepreședintele PDL Mehedinți, Ion Mîțu, a susținut că alături de el vor trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari şi 53 de consilieri locali din judeţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS