Acasă Actualitate Mâine ar putea avea loc procedura de numire în funcţie a ministrului...

Mâine ar putea avea loc procedura de numire în funcţie a ministrului Justiţiei

-

Procedura de numire în funcţie a noului ministru al Justiţiei ar putea avea loc mâine, ţinând cont de faptul că de la data de 15 aprilie Robert Cazanciuc, nominalizat de premierul Victor Ponta pentru preluarea acestui portofoliu, este eliberat din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează agerpres.ro.
Preşedintele Traian Băsescu a semnat joia trecută decretul prin care Robert Cazanciuc, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se eliberează din funcţie, ca urmare a demisiei, începând cu data de 15 aprilie 2013. Decretul a fost publicat, vineri, în Monitorul Oficial.
În acest context, premierul Victor Ponta afirma, tot joi, că probabil luni după-amiază va putea fi derulată procedura de numire în funcţia de ministru al Justiţiei a lui Robert Cazanciuc.
Tot mâine ar putea avea loc şi ceremonia de Învestitură a lui Robert Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei.

 

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.