Acasă Actualitate Gorj: Lotul “Pavel”, în faţa Instanţei Supreme

Gorj: Lotul “Pavel”, în faţa Instanţei Supreme

-

Inculpaţii în dosarul “Pavel” trebuie să se prezinte mâine la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde este programat un nou termen al procesului. Cei şase trimişi în judecată sunt: Florin Pavel, primarul suspendat al comunei Peştişani, senatorul Dian Popescu, fratele senatorului, Gabriel Popescu, Nicolae Isar, diriginte de şantier, Dumitru Pârvulescu, fost subsecretar de stat în Ministerul Economiei, şi omul de afaceri Dan Radu Floarea. Edilul Florin Pavel este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave şi luare de mită. Dosarul vizează modul în care au fost atribuite şi realizate o serie de lucrări publice pe raza comunei Peştişani, dar şi o cesiune dubioasă de creanţă între două persoane fizice, între care a intervenit şi primăria ca parte.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.