Acasă Actualitate Gorj: Lotul “Pavel”, în faţa Instanţei Supreme

Gorj: Lotul “Pavel”, în faţa Instanţei Supreme

-

Inculpaţii în dosarul “Pavel” trebuie să se prezinte mâine la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde este programat un nou termen al procesului. Cei şase trimişi în judecată sunt: Florin Pavel, primarul suspendat al comunei Peştişani, senatorul Dian Popescu, fratele senatorului, Gabriel Popescu, Nicolae Isar, diriginte de şantier, Dumitru Pârvulescu, fost subsecretar de stat în Ministerul Economiei, şi omul de afaceri Dan Radu Floarea. Edilul Florin Pavel este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave şi luare de mită. Dosarul vizează modul în care au fost atribuite şi realizate o serie de lucrări publice pe raza comunei Peştişani, dar şi o cesiune dubioasă de creanţă între două persoane fizice, între care a intervenit şi primăria ca parte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...