Acasă Actualitate Alegătorii venezueleni îl aleg pe succesorul lui Chavez

Alegătorii venezueleni îl aleg pe succesorul lui Chavez

-

Secţiile de votare din Venezuela s-au deschis duminică la ora locală 06.00 /10.00 GMT/, cei circa 19 milioane de alegători fiind chemaţi să-l desemneze pe succesorul preşedintelui Hugo Chavez, răpus de cancer la începutul lui martie, informează agerpres.ro.

Alegătorii venezueleni au timp până la ora locală 18.00 /22.30 GMT/ pentru a opta între preşedintele interimar Nicolas Maduro /50 de ani/, candidatul Partidului Socialist Unificat din Venezuela (PSUV), care este de altfel favorit, şi liderul opoziţiei Henrique Capriles /40 de ani/.
În capitala Caracas, în faţa mai multor secţii de vot se formaseră cozi încă din zorii zilei.
Aproape 150.000 de membri ai forţelor de ordine veghează la buna desfăşurare a scrutinului în întreaga ţară, ale cărei frontiere au fost închise de la începutul săptămânii din raţiuni de securitate.

Avatar

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.