17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateANTREC lansează azi a XXI-a ediţie a Programului "Vacanţe la ţară"

ANTREC lansează azi a XXI-a ediţie a Programului „Vacanţe la ţară”

Cea de a XXI-a ediţie a Programului ‘Vacanţe la ţară’, iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România, va debuta azi şi se va derula până pe 15 iunie 2013, informează agerpres.ro.
Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti. Aceştia vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. În premieră, acest program începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de Sărbătorile de Paşte.
Preţurile pentru pachetele de cazare aferente Programului special „Vacanţe la ţară”, sejururi de cinci nopţi/şase zile, încep de la 150 lei/persoană la pensiunile de 2 margarete, până la 195 lei/persoană la pensiunile de 3 şi 4 margarete.
În acest tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. În programul special nu este inclusă perioada aferenta Sfintelor Sărbători Pascale – 29 aprilie – 7 mai.
Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS