5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu: Ar fi o catastrofă pentru România ca Antonescu să fie preşedinte mâine

Băsescu: Ar fi o catastrofă pentru România ca Antonescu să fie preşedinte mâine

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, aseară, că ar fi o catastrofă pentru România ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să fie preşedinte mâine. Potrivit curierulnational.ro, preşedintele a menţionat că acesta, spre deosebire de premierul Victor Ponta, nu are responsabilitatea gestionării problemelor ţării.

„Eu cred că Antonescu ar trebui să vadă că Victor Ponta reuşeşte, ceea ce mărturisesc că nu am crezut că se va întâmpla foarte curând, să înţeleagă responsabilitatea unei funcţii foarte înalte, când pui interesul de partid mult sub interesul naţional. Când ai de ales între interesul naţional şi plăcerea unora din partid, nici nu te uiţi la plăcerea lor. Nu de asta eşti acolo, trebuie să faci ce trebuie şi nu ce vrea partidul”, a spus Băsescu la Digi24.

Întrebat despre faptul că Antonescu a spus că premierul Victor Ponta a început să vorbească precum Traian Băsescu despre suspendarea din vara trecută, preşedintele a răspuns: „Bine, el (Antonescu, n.r.) şi are o obsesie cu mine, cred că mă şi visează. Cred că i se pare că atunci când vorbeşte oricine, vorbeşte Băsescu, atunci când nu îi place”. Preşedintele a mai spus că preşedintele PNL nu are responsabilităţile şi valorile pe care premierul le are, legate de problemele ţării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS