17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuro Group – Top Speed a inaugurat noul complex 3S Hyundai din Craiova

Euro Group – Top Speed a inaugurat noul complex 3S Hyundai din Craiova

Pe  fondul crizei eco­­no­mice prelungite, investi­to­rii străini  sau autohtoni au înregistrat puține iniţiative sau obiective care să ducă la dezvoltarea județului Dolj. Cu atât mai mult de apreciat este, în aceste condiții, inaugurarea celei mai noi reprezentanțe Hyundai din Craiova, ce a avut loc pe 6 aprilie, în prezența echipei care a pornit motoarele, a unor oameni de afaceri, dar și a autorităților locale.
Complexul de tip 3S, a cărui panglică a fost tăiată sâmbătă, dispune de showroom, service şi vânzare de piese de schimb, și a fost realizat în conformitate cu cele mai exigente standarde impuse de către producătorul auto, conferind Euro Group – Top Speed statutul de reparator şi distribuitor autorizat de piese şi modele Hyundai.
Proiectul a fost demarat în aprilie 2012, moment la care s-a semnat angajamentul cu importatorul Hyundai Auto România pentru afilierea la reţeaua națională.
„Credem în potenţialul pe care îl are judeţul Dolj şi dorim să oferim locuitorilor posibilitatea de a descoperi întreaga gamă de autovehicule Hyundai. Avem ca obiectiv să ne impunem pe piaţa locală prin calitatea produselor şi serviciilor. Clienţii Euro Group – Top Speed vor descoperi în showroomul nostru modele competitive din toate clasele auto, ce beneficiază de cele mai avantajoase pachete de servicii postvânzare“, a declarat Ciprian Lefteroglu, director vânzări Euro Group – Top Speed.
Printre cei care au urat bun venit reprezentanței s-a numărat și Valerică Pupăză, primarul comunei Cârcea, care s-a arătat încântat de investiția ce ajută la dezvoltarea economică a zonei, prin înființarea unor noi locuri de muncă, dar și de faptul că aceasta oferă beneficii la achiziționarea de produse de calitate.
Din suprafaţa totală de 5.000 mp destinată complexului, unitatea service ocupă o arie de 2.000 mp, la care se adaugă o platformă betonată de 2.600 mp, destinată locurilor de parcare, și peste 300 de mp de spațiu de expunere pentru autovehicule noi.
Cu o experienţă de peste patru ani în servicii de reparaţii auto multibrand, service-ul Hyundai Euro Group – Top Speed promite să cucerească piața locală prin oferirea unor servicii de calitate, standardizate, la prețuri corecte.
Situat la intrarea dinspre Bucureşti în municipiul Craiova, la aproximativ 800 m de DN 65 Bucureşti-Timişoara, noul complex Hyundai de tip 3S este poziţionat într-o zonă intens industrializată şi uşor accesibilă, reprezentând o investiţie de peste 250.000 de euro, realizată la nivel local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS