17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateClinica de Pediatrie din Craiova va intra în renovare

Clinica de Pediatrie din Craiova va intra în renovare

Clubul Rotary Craiova Probitas a anunţat că au fost strânși 80.593 de lei în cadrul evenimentului caritabil All Star Game, din 18 martie. Fondurile – rezultate în urma achiziţionării de bilete VIP şi prin participarea la cocteilul caritabil, care a încheiat seara – vor fi folosite în totalitate pentru renovarea și achiziționarea unor echipamente medicale pentru Clinica de Pediatrie din Craiova.
Obiectele puse la vânzare în cadrul licitației caritabile au fost oferite de Federația Română de Baschet și de Felicia Simion, o talentată fotografă din Craiova. Cel mai valoros obiect achiziționat în cadrul evenimentului a fost o minge de tenis semnată de campionii Djokovic, Nadal și Federer, care a fost vândută cu 15.000 de lei.
„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele campaniei de strângere de fonduri. Mulți craioveni cu suflet mare au sprijinit renovarea Clinicii de Pediatrie și le mulțumesc cu această ocazie. Nu ne aşteptam să strângem atâţia bani. E o sumă importantă, care ne va fi de un real ajutor. Suntem deja în discuţii cu personalul medical al clinicii, împreună urmând să stabilim care vor fi sectoarele în care se va începe renovarea“, a declarat Cosmin Răduțoiu, președintele Rotary Probitas.
Pe site-ul rotaryprobitas.ro și pe pagina de Facebook a clubului vor fi publicate noutăți cu privire la renovarea clinicii și achiziționarea echipamentelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS